Verkstadsindustri: Metall, plast och aluminium

Till kunder inom verkstadsindustrin inklusive metall, plast och aluminium, slipar vi alla typer av skärande verktyg och producerar utöver det även kundanpassade verktyg. Inom ramen för de specialanpassade verktygen får vi ofta in förfrågningar om andra specialuppdrag, som vi gärna utför.

Tempererad verkstad med specialutrustning

Vår verkstad är tempererad med olika verktygsslipar och mätmaskiner. Vi har rätt specialutrustning för att kunna möta udda krav.​​ 

Unikt system för omslipning

Vi har skapat ett unikt hanteringssystem för omslipning, som gör att våra kunder sparar mycket pengar. Dessutom erbjuds kunden en bättre översikt över sina verktyg och undviker att ha ett för stort lager. Kontakta oss för mer information om vårt hanteringssystem.

Specialanpassade verktyg

Vi tillverkar framförallt specialanpassade verktyg som borr, stegborr, pinnfräsar och profilverktyg.​ Vi har bland annat tillverkat borr där kunden krävde en tolerans diametralt +-tvåtusendelar. Det är unikt och inte många andra hade kunnat hantera en sådan uppdragsförfrågan.

Service med leverans

Vi arbetar främst med återkommande kunder som använder sig av vår turbil med smidigt leveransschema för in- och utlämning. Ring till oss eller använd kontaktformuläret nedan för att komma i kontakt med tillverkningsansvarig.

​"Närmast unik kompetens!"

"Sibbhultsverken är underleverantör till fordonsindustrin och bearbetar gjutgods, aluminium och stål. Med 54 CNC-bearbetningsmaskiner i parken är det extra viktigt att hanteringen av bearbetningsverktygen sköts ekonomiskt. En gång i veckan hämtar och lämnar Ekdahls Slipservice verktyg för slipning ochg beläggning. De sköter allt, inklusive logistiken, så att vi kan koncentrera oss på vårt jobb.

Men det bästa är att de också vågar sig på riktigt avancerade uppdrag och klarar av dem. Det är tveksamt om det finns så många fler i Sverige som har lika bred kompetens."

Patricia Karlsson, inköpschef, Sibbhultsverken AB

"Ekdahls klarar det mesta"

"Vi levererar till fordonsindustrin och elektronikföretag och svarvar framförallt mässing, stål och aluminium. Det ställer hårda krav på skärverktygen. Skönt att vi har Ekdahls Slipservice. De ställer alltid upp och klarar det mesta - även när vi begär riktigt udda borr eller specialverktyg. Dessutom är de punktliga. Varannan tisdag kl 9, då kommer bilen från Ekdahls!"

Niclas Johansson, produktionssamordnare, Segerströms i Falkenberg AB

Hur kan vi hjälpa Ert företag?​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Företagsinformation

Nanm: Ekdahls Slipservice AB

​​Telefon: 042-55622

Hitta Hit

Norra Vallgatan 1

265 31 ÅSTORP

Skriv till oss

​Allmän: ​ekdahlsslip@telia.com​

Verkstad: robert@ekdahlsslip.se​

Trä: ​joakim@ekdahlsslip.se

Försäljning: ingemar@ekdahlsslip.se